p. Mulkowski: Czy ma ktoś czystą gumkę? Jak to, jesteście mat-fiz i nie macie oni jednej czystej gumki?
Wątek Zamknięty
Mogliby też zmienić piec w ratuszu i ośrodku... Jak palą w piecu w urzędzie to aż się chce dzwonić po OSP! Wygląda jakby się ratusz palił...
Bo to sasymulacje ataków terrorystycznych.... patrza jakludzie zareaguja na widok płonącego ratusza, potem patrza przez okno, spisuja obserwacje i wysylaja do Sulechówka w celu dogłebnej analizy.... taki genialny system socjologiczny
Ciekawe czy w Wyrzece wiedzą co to ratusz... My tu sobie tak gadamy a niektóre osoby z naszej klasy mogą nie załapać o co biega! Nie utorgoją tego wszystkiego...
Przydałby się Shoutbox na forum, bo te rozmowy nic wspólnego z zasadami forum nie mają. A tak można by spamować do woli, ludzie by szczęśliwsi byli, wielbłąd od piasku by dostał kamień na zębach, a Wyrzeka by miała największy ratusz w Polsce!
O jakim spamowianiu mowa? ;> My tylko tworzymy klimat i wyrabiamy norme...
norma miala mieć 400% wiec spróbuj w 3 odsoby napisać 50 postów o skupie buraków... sam zobaczysz ze tak sie poprostu nie da.....pozatym to nie spamowanie.. to jest wyrażanie twórczych myśli
To mamy mówić tylko mądre rzeczy i tylko na temat? To tu się nikt nie będzie odzywać...
Pochwale się wam moją miłością moją kochaną Basią
http://mayones.pl/zdjecie/katalog/be4_a.jpg
Czyż nie jest piękna? Nic tylko taką macać macać i macać;p (a potem umierać
(Moja Basia wygląda trochę inaczej, ale znudziła mi się już i będę miął taką jak ta wyżej!!!)
Wątek Zamknięty