p. Mulkowski: Czy ma ktoś czystą gumkę? Jak to, jesteście mat-fiz i nie macie oni jednej czystej gumki?
Wątek Zamknięty
Pobawta siem ludziska!
Szybko się htmla nauczycie, hehehe
Wyrobić normę!
400 PERCENT!
Rotfl z tego co wiem to u nas w klasie jest 27 chłopaków a w sondzie tylko 10...
Czyżby za pomocą selekcji wybrano "1 z 10 najśmieszniejszych?"
Ja oddaję głos na siebie ofc =)
Popieram. Powinni być wymienieni wszyscy... Ale ja nie redaguje forum:)
A Qba skoro głosowałeś na siebie to mogłeś się chociaż nie przyznawać
Gówniane to jest, bo tylko 10 do wyboru ;/ Potem zmienimy sondę i będą inni. To jest właśnie głupie Ale co tam, poczekamy, zobaczymi kto wygra. Sonda jest za to wielokrotnego zaznaczenia ;P
Dobra.. troche tu nudno wiec trzeba rozwinać jakiś temat.. mamy do wyboru:
1. Polityka
2. Sport
3. Pogoda
4. Co słychac w LO
5. Ogólne zarysy historii powszechnej z uwzględnieniem rozwoju polskiej kultury....
Hm... Wolałbym gadać o bobrach bo to miłe zwierzątka są...
Ale możę być pogoda... Zimno jest... Macie jakieś propozycje jak walczyć z zimnem gdy czeka się na przystanku na spóźniający się pół godziny autobus? :]
Można sobie puścić dzwonek z telefony i poskakać do rytmu... zawsze to cieplej... albo lepszy pomysł... można napisać do Gminy zeby nam piecyk na przystanku zamontowali
W sumie przed wyborami to pewnie by się zgodzili... Gdyby wybory były co miesiąc Dolsk stałby się metropolią...
A my mamy w Dolsku światła na pasach!.. tylko ludzie sie boja przechodzić, bo jak sie wciśnie taki guzik to sie zaczyna świecić... najpierw namalowali pasy, potem zamontowali swiatla, to moze niedlugo nam kładke wybuduja!
Na kładce się nie skończy! Moim zdaniem to oni zrobią teleport na drugą stronę jezdni.
Taaaak! trzeba napisać do burmistrza... i ogrzewany przystanek niech zrobia, i niech wybuduja fontanne na rynku i posadza nowe kwiatki bo te stare przez 16 lat juz mi sie znudzily ... i niech koniecznie zrobi parking dla rowerów trójkołowych.... i ewentualne miejsce na wózki widłowe...
Nie zapominajmy o rentach dla biednych licealistów i asfalcie na Śremskim Przedmieściu. I niech reaktywują kino! I niech otworzą 154 spożywczy! I niech zbudują ZOO. Zawsze chciałem pójść do ZOO...
I jeszcze niech nam wybuduja Lidla i jeszcze niech dociagna ten gaz, i niech polaza asfalt na Jaskółkach i niech pomaluja poczte na żółto bo zielony jest tandetny!
I niech pomalują tą pocztę porządnie... Wkurzają mnie te białe miejsca między literkami "POCZTA POLSKA"...
Wątek Zamknięty